Home Aktuale Ramadani nga Sllupçani: Edhe ne e kemi da mendje. Me qiri me...

Ramadani nga Sllupçani: Edhe ne e kemi da mendje. Me qiri me jetu, e pe mos me lëshu!

Në kohēn e Enverit kan thënë. Edhe bar do të hamë e komunizmin nuk e lëmë.
Edhe ne e kemi da mendje. Me qiri me jetu e pe mos me lëshu!
Pak para se me mbaru bateria e telefonit.

Previous articleSituatë e rëndë në Tearcë të Tetovës – Shiu i rrëmbyshëm shkakton kaos dhe dëmë të mëdha
Next articleVërshimet në Tearcë, banorët kërkojnë dëmshpërblim, komuna s’ka para